Team


antoine-van-ballegooijen.jpgAntoine van Ballegooijen

Van je passie je werk maken, wie wil dat nu niet? Begonnen in 1988 als rally official bij Raco Valkenswaard en nu eerste bestuurder van de Mitsubishi Lancer EVO X. Met Antoine kun je afspraken maken, want hij komt ze altijd na. Zelf maakt hij het liefst een afspraak met Michèle Mouton, want “wat kan die meid goed sturen!”.

antoine@rtbrabant.nl


antoine-van-ballegooijen.jpgJohan Findhammer

Johan is in 1981 begonnen als rally official. Bij Rally Team Brabant is hij tweede bestuurder / navigator van de Mitsubishi Lancer EVO X. Johans favouriete automerk is een Audi Quattro S1. Als je nog meer van Johan wil weten, neem dan contact met hem op, want “je kunt alles aan mij vragen”.

johan@rtbrabant.nl


antoine-van-ballegooijen.jpgMarion Timmerman

Marion gaat over de centen. Als penningmeester zorgt ze ervoor dat de financiële zaken van Rally Team Brabant niet uit de bocht vliegen. De liefde voor de rally werd bij Marion aangewakkerd door een andere liefde: haar man. Ze is een trouwe rally fan en zorgt voor de mooiste actiefoto’s!

marion@rtbrabant.nl


antoine-van-ballegooijen.jpgPatrick van der Sommen

Voor alles omtrent PR & Communicatie moet je bij Patrick zijn. Als eigenaar van Sterk Reclamebureau en als groots fan van zijn rallyteam is hij altijd druk in de weer. Een autoliefhebber? Jazeker!
Het asfalt is Patricks beste vriend, zeker als daar bolides met 300 km p/u overheen scheuren. Die passie heeft hij doorgegeven aan zijn zoontje Jorg. Zijn eerste woordje was: BMW.

patrick@rtbrabant.nl


antoine-van-ballegooijen.jpg

Rick de Korte

‘Mop mop, gas erop!’ Hoor je die uitspraak? Dan is Rick in de buurt. Van origine is deze monteur een F1-fan, maar hij stapte over naar rally. ‘Toen ik zag waar rally werkelijk om gaat, was ik direct om.’ Rick staat altijd voor iedereen klaar. Moet je hem toch overtuigen? Zet dan een zak drop in. Dat werkt altijd.


antoine-van-ballegooijen.jpg

Grard Smetsers

Eigenlijk was er geen ontkomen aan de rallywereld voor monteur Grard. Jarenlang woonde hij aan de route van de ELE Rally. Bovendien sleutelt deze elektrotechneut in zijn vrije tijd graag aan auto’s. ‘Ik vind rally en rallycross heel mooie sporten om te zien en te beleven.’ Zijn motto (en ook dat van zijn grootvader): je kunt alles zelf maken. Dat is de instelling!


Aaron de Haas

Van kantoorpik tot petrol-head. Aaron zou zo in een aflevering van Jambers passen. Overdag is hij een man in een driedelig pak, maar ’s avond druipt de motorolie langs zijn gezicht. In 2008 zette hij de stap in de rallywereld en is er nu niet meer weg te slaan. Van monteur tot management, hij is van alle markten thuis. Sinds 2013 bezit hij tevens een eigen rallycross auto waarmee hij in het Duits Kampioenschap onze oosterburen zijn achterlichten showt.

aaron@rtbrabant.nl


antoine-van-ballegooijen.jpg

Jordy van Bezel

Bij sommige mensen gaat de liefde door de maag. Bij Jordy gaat het door een dikke 2.5 liter turbocharged Subaru Impreza 22b wrc boxer-engine. En niet alleen zijn liefde zit in de auto, ook zijn kennis zit onder de motorkap. Als automonteur in opleiding gaat hij van zijn hobby zijn werk maken. En dat komt goed uit voor Rally Team Brabant, want via een prijsvraag heeft hij zich in ons team weten te plaatsen. 


antoine-van-ballegooijen.jpg

Giorno Kemps

Super, te gek, kicken, wow! Dat horen we Giorno regelmatig zeggen. Want het enthousiasme van deze automonteur spat er vanaf. Een Ford Focus, BMW E46 m3 of Ken Block, hij vindt het allemaal gaaf. Geen wonder dat zijn favoriete uitspraak is: “Als je t niet meer wit dan gebruik je kit”. Nu maar hopen dat hij zo zijn auto’s niet repareert.